Borduurforum
Image default
Mode en Kleding

Online aanbod aan plaids

Breed aanbod aan plaids

Laatst was ik weer eens lekker aan het webwinkelen. Omdat het de laatste tijd steeds kouder wordt, ging ik op zoek naar dekens, sokken en omslagdoeken. Ik wil me ook binnenshuis lekker warm aan kunnen kleden, want ik ben nogal zuinig met het gebruik van de verwarming. Je kunt beter een extra trui aandoen dan de verwarming een graadje hoger zetten, denk ik altijd. Op een gegeven moment kwam ik op het idee om een paar warme plaids aan te schaffen. Ik kwam er ineens achter dat er ook in die producten een hele mode aan de gang is. Bij plaids denk je aan die warme dekentjes van fleece, maar tegenwoordig heb je allerlei verschillende soorten en ontwerpen.

Online aanbod aan plaids

Ik heb ontdekt dat plaids zelfs heel stijlvol kunnen zijn. Met de juiste plaid kun je de huiskamer een heel nieuw uiterlijk geven. Ik heb er gauw één uitgezocht die mooi bij mijn gordijnen staat. De combinatie grijs met warm rood vind ik prachtig en het is een beetje retro. In dit opzicht komt mijn smaak overeen met die van mijn vriendin. Ik heb wel gezien dat ze bij Rivington Interiors plaids aanbieden bij ieder zijn smaak. Zo heb je ook plaids van nep bont. Niets voor mij, maar voor andere mensen juist helemaal fantastisch.

Voordelen van online bestellen

Ik heb de plaids uiteindelijk online besteld. Misschien gek, want dan weet je nog niet hoe ze er precies uitzien. Maar de foto’s op de site zijn heel betrouwbaar. Het product dat ik thuis heb gekregen ziet er precies zo uit als of de foto. De kleur is hetzelfde en de kwaliteit ook. Ik ben helemaal niet teleurgesteld en vind het zelfs een voordeel dat je online kunt bestellen. Dan hoef je alleen maar te wachten tot het door de brievenbus komt!

Voor meer info : http://www.rivingtoninteriors.com/plaids.html