Borduurforum
Image default
Marketing

10 electronica promotieproducten

De electronica-industrie lijkt altijd voorloopt op het spel in zowat elk aspect, met inbegrip van de marketing wereld! Ik zie het uit de eerste hand; electronica gerelateerde promotionele producten zijn enkele van Delta’s meest gevraagde items. Ik denk dat het komt omdat technische items echt nuttig en relevant zijn voor zowat iedereen. Ik weet niet hoe het met je zit, maar ik ontvang liever een merk smartphone-accessoire voor een goedkope pen die ik binnen een paar weken zal weggooien.

Neem dit voorbeeld uit de praktijk: een van mijn universiteitscliënten, bestelde speciale telefoonhoesjes om hun programma voor geweld en educatie te promoten. Onnodig te zeggen dat de tech-gerelateerde producten een hit waren bij studenten! Deze case bewijst dat promotionele producten met electronica een enorm potentieel hebben voor uw merk vanwege hun relevantie in onze door technologie geobsedeerde samenleving.

Zoals te verwachten is in de technologiewereld, komen er elke dag nieuwe producten tevoorschijn. Ik heb een lijst gemaakt van de top 10 electronica-promotieproducten die ik u aanbeveel om te maken voor een impactvolle marketingstrategie.

 

1. Op maat gemaakte Power Bank

Is het niet frustrerend als je telefoon op het punt staat te sterven en je je oplader thuis bent vergeten? Custom powerbanks zijn geweldige promotionele technische items omdat ze de mogelijkheid hebben om onderweg smartphones en MP3-spelers op te laden! Werkt op batterijen, dit artikel hoeft niet te worden aangesloten om uw mobiele apparaat op te laden.

 

2. Gepersonaliseerde oordopjes in een Case

Ik kan mijn oordopjes nergens brengen zonder dat ze verstrikt raken! Uw klanten zullen deze oordopjes op prijs stellen in een gepersonaliseerde hoes, omdat dit hen de frustratie zal besparen van het losmaken van knopen in de draden van hun koptelefoon. De heldere topkoffer biedt optimale ruimte en zichtbaarheid voor uw veelkleurige logo.

 

3. Promotionele USB Flash Drive-armband

Kleine flash drives kunnen moeilijk te volgen zijn, daarom is deze promotionele USB flash drive-armband perfect voor mensen die onderweg zijn. Houd uw meest benodigde bestanden eenvoudig toegankelijk met uw logo met zeefdruk op de geheugentoets. Naar mijn mening is dit product ook een perfecte weggever voor universiteits- en advocatenkantoren.

 

4. Bluetooth-luidspreker met merknaam

Heb je ooit muziek willen spelen vanaf je telefoon, maar nog steeds kunnen bellen en sms’en? Deze Bluetooth-luidspreker met merknaam maakt draadloos verbinding met de muziekbibliotheek van uw smartphone en kan maximaal vier uur muziek afspelen wanneer deze volledig is opgeladen. Bedruk uw logo op verschillende kleuren!

 

5. Aangepaste roteer Flash Drive

Of het nu gaat om het opslaan van documenten of het overbrengen van foto’s, aangepaste flashdrives zijn een must voor de moderne werkende persoon. Dit product is een van de beste promotionele technische items omdat het een standaard USB-stekker voor computers en laptops heeft.

 

6. Promotionele telefoonhouder

Ik ben dol op deze speciale telefoonstandaard vanwege zijn unieke antisliptechnologie die je telefoon op zijn plaats houdt. Dit rendabele technische item wordt geleverd in meerdere kleuren waardoor uw logo er uitspringt.

 

7. Gepersonaliseerde Beebop-koptelefoons

Hoogwaardige, persoonlijke hoofdtelefoons zijn populaire promotionele technische items onder muziekliefhebbers. Deze koptelefoon is perfect als stimulans voor werknemers en heeft speciale technologische kenmerken, zoals geïntegreerde functies voor oproepverwerking met een ingebouwde microfoon om oproepen en teksten te beantwoorden.

 

8. Gemerkte draadloze selfie stick

Dit steeds populairdere technische item is geweldig voor groepsfoto’s. Gebruik gewoon de cameratimerfunctie op uw smartphone en bevestig deze aan de draadloze selfiestick van het merk om uw foto te maken. Uw logo verschijnt op de achterkant van de telefoonhouder. Uw bedrijf kan alleen maar profiteren van deze promotionele trend!

 

9. Promotionele koordorganisator

Dit praktische technische item zal je klant wat frustratie besparen als het gaat om bureaus vol rommelige kabels. U kunt dit aangepaste item zelfs op uw eigen kantoor gebruiken. De organizer voor het promotionele koord houdt de snoeren netjes gerangschikt met behulp van maximaal vijf slots. Uw logo wordt prominent op het oppervlak weergegeven.

 

10. Aangepaste mediastandaard

Het is gemakkelijk om e-mails te verzenden en te bellen met dit technische item! Deze aangepaste mediastand is ontworpen om mobiele apparaten en tablets op zijn plaats te houden en geeft uw logo op de voorkant een slank uiterlijk.

https://www.giftking.nl