Borduurforum
Image default
Vakantie

Boot naar klein Curaçao huren

Een vakantie op Curaçao is natuurlijk al heerlijk. Even ontspannen, weg van alle stress en chaos. Even geen werk doen of je huishouden. Een heerlijke strandvakantie is al perfect, maar soms is het ook leuk om even wat anders te doen dan op het strand te hangen zoals Boottocht klein curacao.

Boottocht

Een boot naar klein Curaçao bijvoorbeeld. Wat slim is om voordat je op vakantie gaat, deze boottocht naar klein Curaçao alvast te reserveren. Zelf naar klein curaçao varen is geen optie, en omdat het zo populair is onder de toeristen, zijn de boottochten naar klein Curaçao al snel volgeboekt. Met de boot naar klein Curaçao kan op verschillende manieren. Er worden verschillende boottochten aangeboden. Daarnaast zijn er erg scherpe prijzen, en kunt u de kans niet laten liggen om een van de boottochten naar klein Curaçao te boeken. Wanneer je last hebt van zeeziekte, is er gelukkig een alternatief. Je kunt met een snelle boot naar klein curaçao varen. 

Vertrekpunten

De boten naar klein curaçao vertrekken vanaf Willemstad. Maar sommige boten vertrekken ook vanaf Zanzibar of het Spaanse Water. Als toerist moet je zelf naar het vertrekpunt komen, dit kun je ook eventueel doen door een transfer te boeken. 

Meerdere opties

Naast de verschillende boottochten naar klein Curaçao kun je ook kiezen voor een compleet aangeklede cruise. Deze is voorzien van een compleet ontbijt. Ook kun je een excursie boeken, deze excursie duurt ongeveer 5 uur. Als je kiest voor een hele dagtocht als je met de boot naar klein Curaçao gaat, ben je ongeveer 9 uur onderweg. Wanneer je geheel onafhankelijk wil zijn van tijden dat je aankomt en weer vertrekt, en hierdoor rustig het eiland kunt verkennen, kan je ook een privé boot huren. Deze boot naar klein Curaçao is inclusief schipper. Ook kun je ervoor kiezen om zelf te gaan vissen op de privé boot. Alle spullen worden daarvoor geregeld.