Borduurforum
Image default
Eten en drinken

Een mobiele espressobar bij jou in de omgeving

De eerste mobiele espressobar kan je vinden in het Vondelpark, Met onze mobiele espressobar maken we weer alle mogelijke koffies die je met een espressomachine kan maken. Eén van de koffies die wij maken is de flat white. De flat white werd voor het eerst gemaakt in Australië. Over precieze recepten is altijd veel discussie in de koffiewereld. Wij maken de flat white met een dubbel shot espresso. Het formaat is gelijk aan een cappuccino alleen is de schuimlaag iets dunner. Daarnaast kun je bij de mobiele epressobar ook cold brew koffie krijgen. Het verschil tussen een cold brew coffee en een ijskoffie gemaakt met een shot espresso is dat cold brew wordt gemaakt met koud water. Door koud water te gebruiken krijgt de koffie een mildere smaak.

Wat is een mobiele Espressobar?

Een mobiele espressobar is een breed begrip.Eigenlijk zijn alle soorten espressobars die wij vervoeren mobiel. Ze kunnen immers eenvoudig van A naar B worden vervoerd. Of het nu om een mobiele epressobar of een koffie bar ze zijn allemaal te vervoeren. Natuurlijk zijn er lokaties waar deze leuke mobiele espressobar niet naar binnen kunnen als het evenement binnen word gehouden. Daar heeft De hebben wij dan ook een oplossing voor. De witte houten mobiele espressobar en luxe mobiele espressobar zijn zo gemaakt dat ze door een smalle deur naar binnen kunnen. Op deze manier kunnen we dus op elke locatie waar dan ook heerlijke koffies bereiden.

Mobiele Espressobar huren?

 Bij ons kunt u terecht van het huren van diverse mobiele espressobars. U krijgt een geweldige koffiebeleving op locatie. Prachtige apparatuur in combinatie met een gecertificeerde barista zorgt ervoor dat er heerlijke koffies worden bereid. De bonen worden vers gemaald en binnen een paar seconden loopt de heerlijke espresso door. De mobiele espressobars zijn in zetten op elk soort feest of evenement.