Borduurforum
Image default
Telefonie

Met 3CX wordt thuiswerken een stuk aantrekkelijker

Met 3CX telefoonsoftware kun je gewoon je werk doen vanuit je eigen huis. Het is een manier van werken die voor veel banen en beroepen relevant kan zijn. Er is geen wettelijke definitie van thuiswerken, maar het essentiële kenmerk is het gebruik van informatietechnologie om mensen in staat te stellen buiten het kantoor te werken. Dit kan gelden voor mensen die voltijds of deeltijds thuis werken, voor mensen die hun tijd verdelen tussen thuis en op kantoor, en voor mobiele werknemers die hun huis als administratieve basis gebruiken.

3CX software biedt veel mogelijkheden

Thuiswerken zit al jaren in de lift, dankzij 3CX software willen de meeste thuiswerkers niet meer anders. Door de ontwikkelingen in de moderne technologie zoals 3CX en de snellere internetverbindingen, is thuiswerken nu een optie voor een groot aantal werknemers. Toch zijn nog lang niet alle werkgevers hier voorstander van. Te vaak wordt nog gedacht – overigens geheel ten onrechte – dat het inrichten van de mogelijkheid om thuis te kunnen werken te hoge kosten met zich mee zal brengen. Een vrijblijvend en informatief gesprek met de professionals van NuCall. Je kunt ook een gratis demo aanvragen. En blijkt dat je wat hulp nodig hebt voor of tijdens de gratis demonstratie, kun je via de agenda op hun website een half uurtje gratis ondersteuning krijgen. Zodoende krijg je uitgebreid advies voor de vele verschillende oplossing die NuCall heeft voor jouw bedrijf of instelling. Precies! Maatwerk dus. Want geen enkel bedrijf is hetzelfde. 

Thuiswerken? Ja graag!

Vraag het je werknemers en velen zullen de voorkeur geven aan thuiswerk gedurende ten minste een deel van hun werkweek. Er zijn namelijk veel voordelen aan thuiswerk voor zowel werkgevers als werknemers. Het kan bedrijven en overheidsinstellingen in staat stellen om de manier waarop het werk wordt georganiseerd te moderniseren. Het kan werknemers ook helpen om werk en privéleven beter met elkaar te combineren. Er moet echter rekening worden gehouden met een aantal problemen bij het thuiswerken en het is belangrijk dat thuiswerk zo wordt ingevoerd dat zowel werkgevers als werknemers er baat bij hebben.

Waarom NuCall?

3CX software is niet nieuw. Al in 2006 waren zij een van de eerste aanbieders van deze software in heel Nederland. In de loop der jaren hebben ze bij honderden bedrijven hun expertise getoond bij oplossingen voor zakelijke telefonie. Vertrouwde partner dus.