Borduurforum
Image default
Startpaginas

Mega stalen rijplaten bij Van Meekeren Infra

 

Mega stalen rijplaten van 6 meter gezocht? Bij H. van Meekeren infra B.V. zijn ze verkrijgbaar. Rijplaten van 5 meter zijn erg populair, maar de variant met een lengte van 6 meter wordt steeds vaker besteld.

Wanneer kiezen voor rijplaten van 6-meter Lang?

(Extra lange) wegplaten worden veel gebruikt voor tijdelijke bestrating op bouwplaatsen, parkeerterreinen en activiteitenterreinen. Het beschermt het oppervlak en voorkom dat het voertuig zinkt. Het voordeel van deze lange wegplaten is dat ze snel geplaatst kunnen worden en door het ruime oppervlak is de nauwkeurigheid die nodig is om te leggen laag. Leg onmiddellijk efficiënte wegenbouwsporen aan.

Stalen rijplaat van 10 of 12 meter

In een ander artikel “Wat is de standaard afmeting van de oprijplaat?” Hebben we erop gewezen dat de rijplaten die momenteel worden besteld steeds breder en breder worden. De reguliere platen van 1,5 meter breed worden minder vaak besteld, terwijl de platen van 3,5 meter breed vaker worden besteld. Maar ook de lengte van de plaat wordt steeds groter. De 6 meter lange plaat is erg populair, maar we zien een toenemende vraag naar lengtes van 10 meter of zelfs 12 meter. De dikte is 15, 16 of 18 mm. Stalen rijplaten bij H. van Meekeren infra b.v. Zijn uit voorraad leverbaar door heel Nederland. Zij hebben  een grote voorraad materialen en zijn expert in het in- en verkopen van stalen rijplaten. De meeste rijplaten worden aangepast aan de bestelling. Omdat elke gebruiker zijn eigen wensen en voorkeuren heeft. Bijvoorbeeld of u logo’s, gaten of afgeronde hoeken wilt aanbrengen. Het logo zorgt voor een snelle identificatie van de platen op de bouwplaats en verkleint de kans op diefstal.

 

https://www.vanmeekereninfra.nl/stalen-rijplaten/