Borduurforum
Image default
Aanbiedingen

Lekker barbecueën in de achtertuin

Barbecueën als het lekker weer is, is altijd een goed idee. Maar helemaal als je wat gasten over de vloer hebt! Iedereen kan dan lekker in de tuin met een drankje met elkaar kletsen, terwijl jij heerlijk wat vlees op de barbecue bereidt. Gezelligheid ten top! Als je BBQ vlees wilt bestellen, let dan altijd op de kwaliteit van het vlees.

Lekker op de barbecue

Vlees doet het altijd goed op de barbecue. Voor een leuk barbecue feestje kun je het beste een aantal verschillende soorten vlees bestellen, zodat er voor ieder wat lekkers bij zit.

Rundvlees

Rundvlees doet het altijd goed op de BBQ. Vaak is het lekker als het rundvlees een beetje rosékleurig is. Dit zorgt ervoor dat het rundvlees veel smaak heeft en lekker sappig en mals is. Biefstukjes en burgers doen het altijd goed op de BBQ. Wil je wat meer luxe? Dan kun je ook denken aan een chateaubriand, cote de boeuf of picanha op de BBQ.

Gevogelte

Veel mensen houden van kip. Kip is ook gemakkelijk te combineren met ander eten en heerlijk te marineren met wat kruiden en bijvoorbeeld limoen voor een extra frisse smaak in de zomer. Wanneer je kip bestelt, is de kwaliteit van de kip erg belangrijk. Hoe beter de kwaliteit van de kip, hoe lekkerder de smaak is. Wanneer je kip op de BBQ bereidt kun je er ook voor kiezen om een kippensaté te maken. Naast kip is ook nog andere gevogelte dat je goed op de BBQ kunt bereiden. Zo kun je bijvoorbeeld ook kalkoen of eend op de BBQ bereiden.

Lamsvlees

Lamsvlees is ook heerlijk op de BBQ. Denk bijvoorbeeld aan een lamsbout of lekkere lamskoteletjes. Lamsvlees is niet voor iedereen, maar veel mensen zwichten voor de speciale smaak die eraan zit. Wil je dus wat speciaals op je BBQ? Denk dan ook eens aan lamsvlees.

Varkensvlees

Met varkensvlees moet je een beetje oppassen, afhankelijk van welke gasten je over de vloer krijgt. Indien je halal moet koken, dan is het beter om geen varkensvlees te gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om het varkensvlees op een andere BBQ te bereiden. In het geval dat varkensvlees geen probleem is voor jouw gasten, dan kan het een lekkere toevoeging zijn aan jouw BBQ-feestje. Spareribs doen het altijd goed, maar ook een varkenshaasje is lekker voor op de BBQ.

Tot slot

Wat je ook klaarmaakt op de BBQ, het is bijna altijd lekker als je vlees gebruikt dat van goede kwaliteit is. Wanneer je de BBQ gebruikt met kwalitatief goed vlees, dan zullen jouw gasten met een goedgevulde maag weer naar huis gaan!