Borduurforum
Image default
Management

Most lucrative businesses

Meest lucratieve bedrijven

 

1. WINKEL VOOR SCHOONHEIDS- EN LICHAAMSVERZORGINGSPRODUCTEN

Iedereen heeft dingen nodig zoals shampoos, crèmes, tandpasta, deodorants, douchegels en nog veel meer. Vrouwen houden vooral van crèmes en conditioners en haar- en huidmaskers. Kleine winkelideeën als deze zijn nodig en winstgevend, mits ze geen concurrentie in de buurt hebben en de producten die ze verkopen aantrekkelijk zijn voor veel klanten in de buurt.

 

2. WINKEL VOOR KINDERACCESSOIRES

Gezinnen met kinderen hebben veel noodzakelijke accessoires nodig. De belangrijkste daarvan zijn kinderwagens, flessen, spenen, pampers, draagzakken en vele andere accessoires.

 

3. GIFTENWINKEL

Onder de vele andere kleine winkelideeën is de cadeauwinkel een zeer interessant type winkel, waar er voor iedereen iets goeds en aantrekkelijks moet zijn. Meestal worden er kleine geschenken, beeldjes, hebbedingetjes, decoraties en nuttige en nuttige artikelen verkocht.

Lees meer: Beste dingen om te verkopen in een cadeauwinkel – 30 TOP verkopende items

 

4. SCHOENENWINKEL

Alle mensen hebben schoenen nodig, daarom is een zaak als deze universeel en heeft het een groot potentieel. Je kunt er sportschoenen, kinderschoenen en vooral schoenen voor mannen en vrouwen verkopen. In een dergelijke winkel kunt u ook schoenveters, inlegzolen, paraplu’s, portefeuilles, riemen, zonnebrillen en nog veel meer verkopen.

 

5. WINKEL MET ELEKTRONISCHE ACCESSOIRES EN GADGETS

In de wereld van vandaag gebruiken we allemaal smartphones, computers en houden we van technologieën. Veel mensen hebben kabels nodig om hun telefoons op te laden, draadloze oordopjes om naar muziek te luisteren, maar ook telefoonhoesjes, beschermende brillen en andere accessoires zoals telefoonvingerhouders en telefoonkaarthouders die beschikbaar zijn op Amazon.

 

6. WINKEL MET BEELDEN, SCHILDERIJEN EN KUNST

Een kleine winkel kan een geweldige plek zijn voor een mini-kunstwinkel waar u schilderijen, beeldhouwwerken, handgemaakte keramiek en andere kleine kunstwerken kunt verkopen.

7. WINKEL MET KOFFIEBONEN EN ACCESSOIRES

Koffie is een belangrijk ingrediënt in het leven van veel mensen. In zo’n winkel kun je koffiezetapparaten, koffiemokken en thermosflessen, koffiemolens en ook koffie zelf verkopen.

 

8. KANTOORBOEKHANDEL

Stationery is een winkel die vooral nodig is in stadscentra, in de buurt van kantoorruimtes, universiteiten en grote bedrijven. De basis is het aanbieden van print-, kopieer- en scanservices,

 

9. SNOEPWINKEL

In een dergelijke winkel kunt u bonbons, pralines, kleine koekjes, warme chocolademelk en cacao verkopen. Dit is een van de betere ideeën voor een kleine winkel in de buurt van drukke plaatsen, parken, scholen of kerken.

10. VAPESWINKEL

Vape winkels worden steeds populairder over de hele wereld. Dit komt omdat de nieuwste technologieën en nieuwe versies van afleveringen van betere kwaliteit zijn en steeds meer fans vinden.

 

12. WINKEL MET KLEDING VOOR KINDEREN

Kinderen groeien snel op en hebben steeds nieuwe kleren nodig. Dergelijke winkels kunnen, mits ze een goede marketing en een goede locatie hebben, zeer winstgevend zijn. Naast kinderkleding kunt u ook kinderschoenen, speelgoed en schoolaccessoires verkopen.

 

13. HUISDIERENWINKEL

Veel mensen die huisdieren hebben, moeten accessoires of voedsel voor hen kopen. In de dierenwinkel kun je ook huisdieren verkopen, zoals vissen, insecten, papegaaien, knaagdieren en nog veel meer. Dierenwinkels zijn de laatste jaren een van de meest winstgevende ideeën voor kleine winkels aan het worden, vooral in grote steden.

 

14. HERBALISTENWINKEL

De laatste jaren is de kruidengeneeskunde en de populariteit van het gebruik van kruiden en natuurlijke geneesmiddelen toegenomen. In een dergelijke winkel kunt u producten verkopen zoals kruidenremedies, biologische kruidenproducten en cosmetica, biologische theeën of essentiële oliën.

 

15. ANIEKWINKEL

Een antiekwinkel is een vrij eenvoudige zaak die een van de meest winstgevende ideeën voor een kleine winkel kan zijn.

Bovendien kun je in zo’n winkel ook een antiekinkooppunt runnen, een beetje zoals in pandjeshuizen.

 

16. WINKEL IN GEURKAARSEN, ZEEP EN PARFUM

Geuren bevorderen het welzijn en hebben een ontspannend effect, daarom trekken ze veel klanten aan. In een dergelijke winkel kunt u artikelen verkopen zoals geurkaarsen, decoratieve, geparfumeerde en natuurlijke zepen, evenals diverse parfums, en ook parfums voor het interieur.

 

17. SPEELGOED WINKEL

De verkoop van speelgoed is een echt belangrijke en winstgevende zakelijke niche. Populair speelgoed verkoopt momenteel het best in de speelgoedwinkel, vooral legoblokken, diverse poppen en poppenaccessoires, opgezette dieren, alsook elektronische spelconsoles, videospelletjes en diverse kleine gadgets.

 

18. SOUVENIR SHOP

Als er veel toeristen zijn in een plaats waar u overweegt een winkel te openen, moet u nadenken over het opzetten van een souvenirwinkel. In zo’n winkel verkoop je vooral souvenirs die te maken hebben met de meest karakteristieke elementen van de stad of het land waar de winkel zich bevindt. Koelkastmagneten, atlassen, kaarten, beeldjes, ansichtkaarten zijn de basisdingen om in een dergelijke winkel te verkopen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/