Borduurforum
Image default
Banen en opleidingen

Operator 3 ploegen

Etiketteerlijn

Werkt u volgens HACCP richtlijnen, lost u storingen op, repareert u machines en houdt u altijd uw hoofd koel? We zoeken operators in drie ploegen die harde noten kunnen kraken. Ben je geïnteresseerd lees het dan snel;)

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de productie van noten, pinda’s, chips en gepelde noten. Jij en je team van operators zijn verantwoordelijk voor de labellijn. De machine moet het juiste label op het juiste product plakken. U zorgt ervoor dat u de machine aanpast voor het juiste label. Als operator in drie ploegen begrijpt u alle omstandigheden thuis in een productieomgeving volledig. Het is ook belangrijk om de productkwaliteit te waarborgen, technische storingen op te lossen en veiligheidsmaatregelen op de werkplek te nemen.

Wat krijg je?

Sluit u bij ons aan, u kunt rekenen op het volgende:

Het totale maandsalaris bedraagt ​​2100 euro tot 2300 euro, exclusief ploegentoeslag;

Een reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per kilometer;

Ploegentoeslag;

De mogelijkheid om certificaten te verkrijgen, zoals HACCP;

De jaarlijkse vakantie-uitkering bedraagt ​​8,33%;

25 vakanties per jaar;

Ondertekende een eenjarig detacheringscontract met Otter Westelaken en zal naar verwachting een vast contract met de klant ondertekenen.

Wie ben jij?

Wat ga je meenemen? Weergave lijst:

Je hebt 3 ploegendienstervaring;

Je hebt ervaring in de productieomgeving en voedingsindustrie;

Je kunt nauwkeurig werken;

Je spreekt Nederlands, bij voorkeur Engels;

U heeft uw eigen vervoermiddel.

Het bedrijf!

Snacks, snacks en pindakaas. Dit zijn de producten die door het bedrijf worden geproduceerd. Zorg voor een verpakking op maat voor verschillende producten. We werken voortdurend aan het optimaliseren van deze producten en verpakkingen. Hiervoor worden technische middelen ingezet. Dit garandeert de kwaliteit van elk product.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-operator.html