Borduurforum
Image default
Banen en opleidingen

Wat houdt projectleider bouw in de civiele techniek in?

Wil je projectleider worden in de bouw? Of ben je benieuwd wat een projectleider bouw precies doet? In dit artikel lees je alles over deze functie binnen de civiele techniek. We vertellen je welke taken een projectleider heeft, maar ook wat zijn of haar verantwoordelijkheden zijn. Daarnaast geven we je een aantal vacature projectleider bouw die momenteel open staan.

Wat doe je als projectleider in de bouw?

Als projectleider bouw ben je verantwoordelijk voor het totale project. Je bent de spil tussen alle partijen en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de laatste stand van zaken. Je stuurt een team aan en draagt zorg voor een goede planning en uitvoering. Ook houd je de budgetten in de gaten en maak je offertes. Kortom: als projectleider bouw ben je verantwoordelijk voor het gehele project, van A tot Z.

Ben jij de projectleider bouw die wij zoeken?

Als je interesse hebt in de functie van projectleider bouw, kun je hieronder een aantal vacatures bekijken. Wanneer je denkt dat jij de projectleider bent die wij zoeken, dan kun je direct solliciteren bij Maters en De Koning.

Maters en De Koning is op zoek naar een projectleider bouw met minimaal ervaring. Je bent communicatief sterk, hebt oog voor detail en je kunt goed plannen. Wanneer je interesse hebt in deze functie, dan kun je direct solliciteren bij Maters en De Koning.

Wij zijn op zoek naar een projectmanager civiele techniek / infra met minimaal ervaring. Je bent communicatief sterk, hebt oog voor detail en je kunt goed plannen. Wanneer je interesse hebt in deze functie, dan kun je direct solliciteren bij Maters and De Koning.

Planner / calculator civiele techniek is een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het maken van offertes en calculaties. Je bent nauwkeurig en kan goed werken onder druk. Wanneer je interesse hebt in deze functie, dan kun je direct solliciteren bij Maters and De Koning.

Wij zijn op zoek naar een junior projectleider bouw met ervaring in de civiele techniek. Je bent communicatief sterk, hebt oog voor detail en je kunt goed plannen. Wanneer je interesse hebt in deze functie, dan kun je direct solliciteren bij Maters and De Koning.