Borduurforum
Image default
Energie

Een Metabo accu voor een vrijere manier van klussen

Het kopen van een Metabo accu is een verstandige keuze wanneer je wel al in het bezit bent van gereedschap, maar nog geen goede accu hebt of wanneer je accu het niet meer goed doet, defect is of is kwijtgeraakt. Je wilt wel het gereedschap dat je van het merk Metabo hebt blijven gebruiken, maar je hebt geen goed werkende accu meer. Je denkt misschien dat het zonde is van je geld om een Metabo accu aan te schaffen en dat is ook het geval. Je hoeft helemaal niet zo’n dure accu aan te schaffen. Er zijn genoeg accu’s die je kunt kopen ter vervanging van een Metabo accu en waar je ook nog eens hele lang mee kunt doen. 

Vervangende Metabo accu

De vervangers van de Metabo accu zijn ontzettend goed en hebben een zeer hoge kwaliteit. Je kunt voor het geld van een originele Metabo accu ook wel een aantal van de vervangers kopen waar je een lange periode wel weer zoet mee bent. Het hebben van gereedschap dat werkt op een accu is natuurlijk in eerste instantie al ontzettend fijn, want je hebt niet te maken met allerlei bedradingen waar je alle ruimtes mee door hoeft te slepen en als je een keer wilt verplaatsen dan hoef je hier geen rekening mee te houden. Je hoeft dus ook geen rekening te houden met dat je in de buurt moet zijn van een stopcontact of een punt waar je stroom vandaan moet halen. 

Boven je macht werken

Een stuk vrijer kun je dus klussen wanneer je werkt met gereedschap op een accu. Hoe fijn is dat! Met de Metabo accu heb je nog meer vrijheid, want de accu is helemaal niet zo zwaar waardoor het gemakkelijker wordt om met het gereedschap aan de slag te gaan en ook om bijvoorbeeld boven je macht te werken.