Borduurforum
Image default
Woning en Tuin

Snel en goedkoop een zwembad laten aanleggen?

Dan bent u bij het beste Monoblock zwembad aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zwembaden. Onze zwembaden zijn van goede kwaliteit en zijn erg snel geplaatst, zodat u lang kunt genieten van uw zwembad en het een eenmalige inverstering is. We hebben voor elk budget een zwembad en denken graag met u mee. Zo is er veel keuze uit materiaal en leggen we ook duurzame zwembaden aan. En voorzien we de zwembaden van een vlonder of ander liggedeelte. 

Onderhoud en aanleg 

Onze zwembaden zijn voorzien van een pomp die het water schoon houd, hoe groter je bad hoe meer onderhoudskosten je hebt. Het kost dan namelijk er veel energie en is er een grotere pomp nodig. Daarnaast is onderhoud ook belangrijk voor de levensduur van je bad, en is het zo dat bij slecht onderhoud je water ook erg vies. En kan het water zelfs slecht voor je zijn uiteindelijk. Het aanleggen van het bad duurt vaak maar een week omdat we alles al van te voren klaar maken. Het grootste gedeelte is het uitgraven en het installeren van het zwembad. Dit duurt bij ons vaak ongeveer een week, bij een bouwkundig zwembad is dat anders.  

Een bouwkundig zwembad

Het is ook mogelijk om je zwembad volledig zelf te ontwerpen, ook wel een bouwkundig zwembad. Bij deze baden kunt u zelf bepalen hoe hij eruit komt te zien, zo worden er vaak bochten in gemaakt lig gedeeltes in het water. Erg handig als de reguliere baden niet in je tuin passen of je juist een vrij groot zwembad wil. Of omdat je zwembad aan bepaald eisen moet voldoen omdat je een handicap hebt, waardoor het bad moet worden aangepast. Wel is het zo dat bij deze projecten het wel langer duurt om te plaatsen vaak 3 tot 4 weken, omdat alles op maat gemaakt moet worden.