Borduurforum
Image default
Borduren

Beginnen met Diamond Painting?

Een diamond painting is de perfecte manier om elke kamer in uw huis met een speciaal tintje te versieren. Diamantschilderijen zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn gemaakt van veel verschillende soorten diamanten. De meeste van deze schilderijen lijken meer op beelden dan op kunstwerken, maar ze voegen toch een elegante toets toe aan elke kamer. Veel mensen gaan zelfs zo ver om ze te verzamelen, wat een goede manier is om een ​​beetje gezelligheid in je leven te brengen.

Diamond Painting Disney

De meest populaire diamantschildering is de Diamond Painting Disney, die een tijdloze aantrekkingskracht heeft waar nog vele jaren van zal worden genoten. De Disney Diamond Painting Disney is een klassiek voorbeeld van de diamantschildering. Het schilderij is gemaakt van 12-karaats witgoud, waardoor het duurzaam is en iets dat je jarenlang dagelijks kunt gebruiken. De diamanten zijn gemaakt van diamanten gewonnen in de Loire-vallei van Frankrijk en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, rood, paars, blauw, geel, groen en oranje. De diamanten worden op dezelfde standaard geslepen als de diamanten die worden gebruikt in standaard geslepen diamanten juwelen.

De Diamond Painting Disney bevat veel verschillende elementen om het uniek te maken. Dit diamanten schilderij bevat elementen als een grote bloem, een dubbele stenen achtergrond en het beroemde kunstwerk van Walt Disney zelf. Het middelpunt van het schilderij is een bloem in de vorm van Mickey Mouse, waardoor het lijkt alsof het uit echte diamanten is gesneden.

Als u op zoek bent naar een klassieke, elegante diamantschildering, is de Diamond Painting Disney een geweldige plek om te beginnen. Het is ook een geweldig cadeau voor een jubileum, vanwege de tijdloze aantrekkingskracht. Het zou een geweldig cadeau zijn voor de aanstaande bruid of de vader van de bruid of de moeder van de bruidegom. 

Behalve dat het enorm populair is, is de Diamond Painting Disney ook zeer betaalbaar. Het is zelfs verkrijgbaar bij sommige winkels, waaronder Gander Mountain en Ritz-Carlton. Als u een vleugje elegantie en klasse bij u thuis wilt brengen, is dit een diamantschildering die een prachtige aanvulling op elke kamer zou zijn.

De Diamond Painting Disney is verkrijgbaar in sets van vier of sets van acht. Als je de vier stuks van de Diamond Painting Disney en de set van vier stuks van de Bluebird Diamond Painting koopt, krijg je een volledige set van acht stuks. Je kunt de kleuren van elke diamantschildering mixen en matchen, dus het is echt aan jou. Veel mensen geven de voorkeur aan een paar verschillende ontwerpen voor decoratiedoeleinden, maar als u dezelfde kleuren krijgt, ziet het er misschien een beetje saai uit.

Voor de perfecte diamantschildering hoeft u niet verder te zoeken dan de Diamond Painting Disney. De diamanten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder blauw, rood, paars, wit, roze, groen en geel. De elementen die zijn opgenomen in het ontwerp van de Diamond Painting Disney zijn tijdloos en mooi, en ze zullen een vleugje royalty naar je woonkamer brengen.

Voor meer info :