Borduurforum
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd biedt jou de kans om in 1x te slagen bij het CBR

Het leren van de theorie en verkeersregels voor het besturen van een voertuig is een essentieel onderdeel om een verantwoordelijke en veilige bestuurder of motorrijder te worden. In Nederland moeten personen die een rijbewijs voor het besturen van een motor of auto willen halen het CBR theorie examen met een succesvol resultaat afgelegd hebben. een dagcursus volgen om de nodige theorie en verkeersregels te leren.

Dagcursus motortheorie

Voor een dagcursus motortheorie kan je terecht bij Gelijk Geslaagd. Met meer dan 9 trainingslocaties door heel Nederland zal je altijd dicht bij huis terecht kunnen voor het volgen van een theoriecursus.  

De instructeur zal alle theorie doornemen die nodig is om te kennen voor het theorie examen. Denk hierbij aan de verkeersregels die specifiek zijn voor motorrijders, zoals de juiste positie op de rijbaan en veilige volgafstanden. Deelnemers leren hoe ze potentiële gevaren kunnen herkennen en er op de juiste manier op kunnen reageren, welke betekenis alle verkeersborden hebben, welke regels en wetten er in ons land zijn, voor welke verkeerssituaties je kan komen te staan en hoe te reageren op verkeerslichten.

Eendaagse cursus auto theorie

Voor een eendaagse cursus auto theorie kan je ook bij Gelijk Geslaagd aankloppen. De instructeur behandelt de verkeersregels die specifiek zijn voor het besturen van een auto. Deelnemers leren over snelheidsbeperkingen, verkeersborden en -signalen, en hoe ze moeten navigeren op kruispunten en rotondes. Ze leren ook hoe ze veilig van rijstrook kunnen wisselen, hoe ze moeten invoegen op snelwegen en hoe ze moeten reageren op noodsituaties.

Bovendien leren de deelnemers aan de autocursus over de wetten en regels, bijzondere situaties en hoe hierop te reageren en het anticiperen op en vermijden van potentiële gevaren op de weg.

Bij zowel de motor- als de autodagcursus van Gelijk Geslaagd zullen de deelnemers aan het eind van de cursus het theorie examen bij het CBR afleggen om aan te tonen dat ze de geleerde theorie en verkeersregels begrijpen. Door deze cursussen te volgen, kunnen personen de kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn om hun voertuig veilig en verantwoord op de weg te besturen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/