Borduurforum
Image default
Electronica en Computers

Waarom het verschil tussen Office 2021 en Office 2019 voor thuisgebruikers ertoe doet

Als thuisgebruiker is het belangrijk om een productieve werkomgeving te hebben die u helpt uw taken efficiënt en effectief uit te voeren. Daarom is het van cruciaal belang om de juiste tools te hebben om uw dagelijkse taken uit te voeren. Dit is waar Office-software van Microsoft van pas komt. Office is de go-to suite van productiviteitstools die worden gebruikt voor documentatie, presentaties, spreadsheets, notities en meer. Maar wat is het verschil tussen Office 2021 en Office 2019, en welke is beter voor thuisgebruikers? Hieronder bespreken we de belangrijkste verschillen tussen de twee.

Verbeterde beveiliging en privacybescherming

Een van de belangrijkste verschillen tussen Office 2021 en Office 2019 pro plus is de verbeterde beveiliging en privacybescherming in de 2021-versie. Office 2021 is ontworpen met de nieuwste beveiligingsmaatregelen om gebruikers te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf, zoals virussen, malware en hackers. Dit wordt bereikt door middel van betere authenticatie en autorisatiemaatregelen, zoals tweestapsverificatie en geavanceerde beveiligingsprotocollen. Bovendien worden uw gegevens veilig opgeslagen in de cloud met behulp van Microsoft’s beveiligde Azure-cloud, die betrouwbare back-ups en bescherming tegen dataverlies biedt.

Geavanceerde functies voor thuisgebruikers

Een ander belangrijk verschil tussen Office 2019 en Office 2021 is dat de laatste geavanceerde functies biedt voor thuisgebruikers. Zo biedt Excel in de 2021-versie nieuwe gegevenstypen en dynamische arrays, waardoor gebruikers complexe gegevenssets gemakkelijker kunnen beheren en analyseren. PowerPoint biedt ook enkele handige nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om live ondertitels te genereren tijdens het presenteren en de mogelijkheid om presentaties te exporteren als GIF’s. Voor Word zijn er ook enkele nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om documenten te personaliseren met behulp van Microsoft Editor.

Of u nu thuis werkt of uw computer thuis gebruikt voor persoonlijk gebruik, de juiste productiviteitstools zijn essentieel om uw dagelijkse taken efficiënt en effectief uit te voeren. Hoewel Office 2019 een solide suite van productiviteitstools biedt, heeft Office 2021 enkele belangrijke voordelen, zoals verbeterde beveiliging en privacybescherming en geavanceerde functies. Als u momenteel Office 2019 gebruikt en op zoek bent naar een upgrade, kan Office 2021 de investering zeker waard zijn. Het biedt een meer complete en geavanceerde set tools om u te helpen uw werk sneller en gemakkelijker te doen. Visio kopen kan ook interessant zijn als uitbreiding op het microsoft office pakket.

https://licensedeal.nl/