Borduurforum
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van TEVA sandalen

In 1984 zorgde een jonge Grand Canyon-riviergids voor een revolutie in de schoenenindustrie toen hij ’s werelds eerste sportsandaal creëerde. Dit idee leidde al snel tot een merk en het nieuwe avontuur van Teva was geboren.

Het is 25 jaar geleden dat ze hun eerste stap in de Grand Canyon zetten, en er is geen moment voorbij gegaan dat Teva (dat is “teh’-vah,” niet “tee-vah”) niet hard aan het werk is geweest om producten te ontwikkelen die je avontuur mogelijk maken en aanmoedigen. Natuurlijk hebben ze, gezien hun erfgoed, een obsessie voor water, en hun passie ligt in het identificeren en verbeteren van de gebieden waar water invloed heeft op een avontuur. Voor hen is water een paradox.

Het is de bron van een speeltuin het hele jaar door, maar het vormt tegelijkertijd een probleem voor het hele jaar door. Iedereen die ooit op een stuk ijs is uitgegleden of met kletsnatte sokken te maken heeft gehad, kan getuigen van deze dualiteit. In wezen heeft Teva twee fundamentele verantwoordelijkheden: spelen en beschermen.

Ze spelen in het water, maar ze zien ook de noodzaak om zich ertegen te beschermen. Hun verantwoordelijkheid is om deze delicate balans te beheren, zodat je zonder voorbehoud verder kunt gaan. Gewapend met een kwart eeuw aan kennis en technologie, zijn ze toegewijd aan het ontwikkelen van producten die deze balans vinden om het meeste uit je avonturen te halen.