Borduurforum
Image default
Mode en Kleding

In 3 stappen naar een geslaagde outfit

In 3 stappen naar een geslaagde outfit

 

Het kiezen van een geschikte outfit blijft voor veel vrouwen iedere keer weer een flinke uitdaging. Vooral wanneer het om een feestje gaat, dan is de kans vrij groot dat er iets nieuws gekocht moet worden. Toch wordt er vaak een belangrijk onderdeel vergeten en dat is de lingerie. De focus ligt namelijk veelal op de ‘buitenkant’ van de outfit, terwijl een outfit zoveel meer is dan alleen dat. Wist je namelijk, dat een goede bh het verschil kan maken tussen een leuke outfit en een perfecte outfit? Om je een idee te geven, hebben we een 3-tal stappen voor je samengesteld, die ervoor zorgen dat jij een geslaagde outfit weet te scoren.

 

Waarvoor is je outfit?

 

De eerste vraag die natuurlijk van belang is tijdens je uiteindelijke keuze, is waarvoor je outfit is. Je kunt je voorstellen, dat je voor een bruiloft een andere outfit kiest, dan wanneer je een bepaald thema feestje hebt. Zorg er daarom dus ook voor dat je van te voren een beetje inventariseert wat andere aantrekken, zodat je weet in welke richting je het ongeveer moet gaan zoeken. Je zult merken, dat wanneer je gericht kunt zoeken, het niet alleen een stuk makkelijker wordt, maar ook tevens veel leuker.

 

Budget

 

Niet geheel onbelangrijk is het budget. Helaas hebben de meeste mensen namelijk niet de luxe om oneindig veel uit te geven aan een outfit. Je doet er daarom vaak ook goed aan om eerst eens in je kast te kijken wat je allemaal nog hebt en wellicht kun je hier een leuke outfit mee samenstellen. Lukt dit niet, probeer dan om op z’n minst de schoenen achterwege te laten en deze te laten voor wat het is, uiteraard indien je nog een paar hebt die er redelijk netjes uitzien.

 

Lingerie

 

Een belangrijk onderdeel van je outfit, vooral wanneer het gaat om het dragen van een sjieke jurk, dat is je lingerie. De reden is namelijk dat een goede bh een enorm verschil kan maken tussen het feit of je outfit er leuk uitziet of dat het werkelijk perfect is. De reden is namelijk dat een jurk met lage hals ervoor zorgt dat je borsten worden geaccentueerd. Kies je dan voor een push up bh, dan zal je al snel merken dat je borsten een stuk mooier uitkomen. Draag je deze normaal nooit, dan is je cupmaat berekenen vooraf wel even verstandig. Het is immer zonde wanneer je een push up of padded bh koopt die achteraf niet goed blijkt te passen.