Borduurforum
Image default
Mode en Kleding

Welke tas is handig als handbagage als je met het vliegtuig op vakantie gaat?

Welke tas is handig als handbagage als je met het vliegtuig op vakantie gaat?

Heerlijk, de vakantie periode komt er weer aan. We kunnen ook weer lekker op vakantie. Voor veel Nederlanders is het vliegtuig het favoriete vervoersmiddel om naar hun vakantiebestemming te reizen. Als je met het vliegtuig gaat, mag je al dan niet tegen betaling, bagage in het ruim meenemen. Daarnaast mag je handbagage mee in de cabine nemen. Hier worden wel bepaalde eisen aan gesteld. Benieuwd wat handige tassen handig zijn als handbagage? Hieronder vind je de nodige inspiratie.

Rugzak of 

Welke tas het handigst is als handbagage hangt van een aantal zaken af. Wat vervoer je in het ruim en wat wil je bij je houden in de cabine. Qua afmetingen ben je natuurlijk ook bepaalde regels verbonden. Welke dit zijn lees je op de website van de luchtvaartmaatschappij waar je mee vliegt.  Een heel handige tas voor onderweg is de Rains tas die je in diverse varianten kan verkrijgen. Dit overbekende merk maakt sinds jaar en dag zeer functionele tassen in allerlei maten en uitvoeringen.

Zo zijn er handige kleine rugzakken om de meest essentiële zaken bij je te houden, maar ook multifunctionele rolltop rugtassen. Vrijwel alle tassen hebben een apart vak om je laptop op een veilige manier te vervoeren en zijn gemaakt van waterdichte PU-stof. Mocht het op bestemming onverwachts gaan regenen, zijn je spullen goed beschermd. Daarnaast zijn deze tassen ook nog een zeer comfortabel om te dragen. Een echte aanrader dus voor als je op reis gaat.

Je kunt natuurlijk ook voor een boodschappentas kiezen. Ook deze zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Heb je niet zoveel mee te nemen aan boord, kan je voor een schoudermodel kiezen. Hierbij kan je gemakkelijk bij al je spulletjes. Deze zijn er in zowel fraai leder maar ook andere stoffen zoals riet. Vrijwel alle modellen hebben wel een afsluitbaar vak om bijvoorbeeld je reispapieren en portemonnee op te bergen.

Overigens is het nu wel de tijd om voor een tas te kijken. Het is momenteel dames tassen sale waarbij je kunt profiteren van veel aanbiedingen. Niet alleen shoppers maar ook rugzakken, schoudertassen en rolltop rugtassen kan je nu met flinke korting aanschaffen. Wel zo lekker toch want de vakantie is op zich al duur genoeg. Dus waar wacht je nog op en shop jouw favoriete tas voor je handbagage. Wees wel snel want op is op!