Borduurforum
Image default
Dienstverlening

Een keurmeester die nauwkeurig en precies is

We hadden zo snel mogelijk een keurmeester nodig die ons magazijn kon goedkeuren op veiligheid. In het bedrijf hebben we nog nooit problemen gehad met zulke dingen. Totdat onze nieuwe assistente een mail kreeg dat het keurmerk dat we hebben binnenkort zou gaan vervallen. Dit was ze vergeten te vertellen aan de eigenaar van het bedrijf en toen zaten we in de problemen. We moesten iemand binnen een week vinden die ons kon keuren en helpen. Dit leek als een onmogelijk klus.

Een keurmeester binnen een bepaalde periode huren

We hadden dus maar een week de tijd om een goede keurmeester te vinden en daarnaast ook nog eens in te plannen in deze week wanneer deze langs zou komen. In het begin was het vooral veel stress voor de nieuwe assistente. Ze wist nog niet heel goed wat ze moest doen, maar je zag aan haar dat ze haar best deed hiervoor. Uiteindelijk was ze aan het zoeken op het internet en kwamen we het bedrijf EKH tegen. Daar hadden ze allemaal interessante producten en diensten die voor het bedrijf zeker voor de toekomst handig kunnen zijn. Maar ze hadden ook keurmeesters en dus hebben we meteen een offerte eruit gestuurd met spoed.

Alles top geregeld

We hadden heel veel geluk want binnen een dag reageerde het bedrijf dat ze al op donderdag lang konden komen voor een volledige keuring. Het hele bedrijf was aan het zuchten van opluchting. Maar nu was het nog een ding om door die keuring heen te komen. Het bedrijf EKH had nog een instructie gestuurd van hoe ze te werk zouden gaan. Dit was zeker fijn voor ons om te weten. Tijdens de keuring waren de keuringsmeesters erg goed bezig en ze letten op elk detail. We zijn er uiteindelijk doorheen gekomen en de assistente is niet haar baan kwijt. Keurmeester inschakelen van EKH.

EKH.nl

Bent u ook benieuwd wat EKH voor uw bedrijf kan betekenen? Of bent u nieuwsgierig naar het aanbod van het bedrijf? Bekijk dan eens de website van hen via www.ekh.nl voor meer informatie over het bedrijf en meer.