Borduurforum
Image default
Bedrijven

Waterslang 100 meter: voor professioneel gebruik

Een mooie waterslang van 100 meter lang is uitermate geschikt voor professioneel gebruik. Waterslangen zijn in allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Uiteraard zit er een verschil tussen waterslangen voor professioneel gebruik en waterslangen voor privégebruik. De capaciteit van een waterslang die bedoeld is voor de industrie moet groter zijn dan een waterslang die enkel voor het besproeien van de tuin wordt gebruikt. Een waterslang van 100 meter is voor menig tuin niet nodig. In de industrie daarentegen komt een waterslang van 100 meter wel goed van pas. Bent u op zoek naar een kwalitatief goede waterslang die geschikt is voor professioneel gebruik? Kies dan voor een waterslang van 100 meter.

Waterslangen voor het besproeien van de tuin

Zoals gezegd bestaan er waterslangen in allerlei verschillende hoedanigheden. Het verschil tussen de waterslangen zit hem niet alleen in de lengte van de slang, maar ook in de dikte van de slang. Zo moet een waterslang van 100 meter die wordt ingezet in de industrie wel tegen een stootje kunnen. Deze professionele waterslangen bestaan uit vijf verschillende lagen rubber. Hierdoor is de slang niet alleen heel sterk, maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Bij het besproeien van de tuin volstaat een kortere waterslang vaak al. Ook bij de waterslangen voor privégebruik is de kwaliteit, net zoals bij de waterslang van 100 meter, hoogstaand.

Waar moet u op letten?

Wanneer u een waterslang aan gaat schaffen, dient u met verschillende aspecten rekening te houden. Allereerst moet u bedenken waar u de waterslang gaat inzetten. Zoekt u een slang voor het besproeien van het gazon gedurende de zomermaanden? Dan volstaat de hobbyvariant. Wilt u de waterslang gebruiken in de industrie? Dan is de waterslang van 100 meter of meer een goede keuze. De waterslang van 100 meter is kwalitatief heel sterk en reikt dankzij de lengte ver. Naast de lengte van de slang, is het wijs om te kijken naar de dikte van de slang. Hoe meer lagen rubber de waterslang omvat, hoe hoger de kwaliteit van de waterslang.