Borduurforum
Image default
Bedrijven

Ramen Op Maat

Aangepast venster
Ramen op maat zijn in veel huizen leuk en in sommige gevallen de enige optie. Standaardmaten ramen mogen geen belemmering zijn als je naar eigen smaak en creativiteit bouwt of verbouwt

Oudere huizen zijn vaak charmant. Hoewel ze de smaak en persoonlijkheid van de oorspronkelijke eigenaar weerspiegelen, betekent dit ook dat de maat van de ramen vaak niet standaard is. Misschien zijn de ramen smaller of breder dan normaal? Misschien openen uw ramen naar schuine plafonds? Zijn de ramen rond of hebben ze elegante bogen aan de bovenkant? Dan heeft u ramen op maat nodig die het beste karakter uitstralen, zoals uw huis.

Nieuwe gebouwen hoeven geen standaard ramen te hebben. Heeft uw architect een grote glazen wand bedacht met zicht op de tuin, bevalt u dit? Ga ervoor, want er is een oplossing. Heeft u een lang en smal raam nodig, of een raam dat doorloopt tot aan de nok van het dak? Geen probleem, ook dit is mogelijk.

Wist je dat je ook zelf de maat van het schuifraam kunt kiezen? U kunt zelf bepalen welk deel van de schuifdeur open moet schuiven en welk deel vast blijft zitten. Als u denkt dat het niet mogelijk is om schuiframen in uw huis te installeren vanwege afwijkende ontwerp- of constructiematen, laat dan eerst een van onze experts bij u langskomen. Hij bekijkt uw interieurontwerp of architectenplan en vindt een oplossing.

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0097-ramen-op-maat.html