Borduurforum
Image default
Bedrijven

wil jij een rolsteiger bestellen? Welke is het best?

Wil je een rolsteiger halen en zoek je een van de beste die je precies wilt hebben? Je kunt uit meerdere soorten en maten kiezen. Eerst wat voor soort stelling wil jij hebben en voor binnen of voor buiten? Je kunt zelf op de site van steigerdeals honderden misschien wel duizenden stellingen vinden van allemaal soorten en maten. Je kunt zelf kiezen op de site wat voor een je wilt hebben. Je krijgt zo te zien welke dan het best bij je past en welke jij dus het best kunt gaan halen. Je hebt een kamersteiger, rolsteiger en je kunt nog allemaal losse onderdelen halen zoals een dakrand beveiliging etc.

800 soorten stellingen

Ze verkopen wel 800 verschillende stellingen voor buiten. Je kunt dus altijd de beste steiger voor jezelf zoeken en vinden. De prijzen van de stellingen zijn ook niet heel duur. Je kunt ook wel meerdere jaren met de stellingen mee. Heb jij toch niet de beste steiger voor jezelf gevonden? Je kunt dan alsnog allemaal accesoires halen. Je kunt nog 15 andere dingen halen voor de stellingen zoals: Wielen, opbouwframes, platformen, stabilisatoren, buizen, leuning, kantplanken, uitwijkconsoles, loopbruggen, dakconsoles, steiger borging, solar lift, daksteiger, steigerkoppelingen en nog meer. Nadat jij de stelling hebt gehaald dan kan jij nog veel dingen veranderen naar je eigen smaak. 

Je stelling uitbouwen

Je kunt zelf meerdere stellingen bij elkaar plaatsen en zo een groot oppervlak bouwen. Je hebt dan al helemaal veel ruimte. Je kunt honderden dingen dan plaatsen om je werk zo makkelijk mogelijk te maken. Bijna elk bedrijf dat zulke hoge klusjes doen, omdat het dus veel veiliger, beter en dus ook handiger is. De bedrijven willen ook liever dit dan een ladder, omdat het dus niet handig is om een ladder te hebben. Alleen voor kleine klusjes is de ladder handig. Je kunt via de site een rolsteiger bestellen.