Borduurforum
Image default
Bedrijven

Waarom het verkopen van een huis aan een vastgoedmakelaar een goede keuze is

Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Wilt u uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar? Dit is de beste manier om zo snel mogelijk van uw huis af te zijn. Verkopen van een woning aan een vastgoedmakelaar is iets waar steeds meer mensen in Nederland voor kiezen. Dit komt doordat deze mogelijkheid weinig moeite kost, tijd en geld bespaart en ook hiermee een langdurig verkooptraject voorkomt. Wanneer u ervoor kiest om uw woning op de openbare markt te verkopen, moet hier meestal een makelaar voor ingeschakelt worden. Het inschakelen van een makelaar kost erg veel geld. Bij Sons Real Estate bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. Door u in te schrijven via onze website kunt u gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen.

 

Welke voordelen zitten er aan het verkopen van de woning aan een vastgoedmakelaar.

zoals hiervoor al benoemd is een belangrijk voordeel van het verkopen van uw woning aan een vastgoedmakelaar dat u verzekerd bent van een directe en snelle verkoop, waarmee een langdurig verkooptraject voorkomen wordt. Dit zorgt ervoor dat u niet voor onzekere tijd komt te staan, waarin u maar niet van uw huidige woning afkomt. Doordat wij een bod op uw woning uitbrengen zonder financierings voorbehoud, bent u er verzekerd van dat uw woning verkocht is. Na de verkoop van de woning komt u dus niet meer voor risico’s te staan, eventuele gebreken nemen wij voor onze rekening. Wanneer u zo snel mogelijk van uw woning af wilt zonder hierbij al te veel uit te geven, bent u bij ons dus bij het goede adres. Doordat u bij ons geen makelaars- en notariskosten hoeft te betalen, bespaart u ook nog eens duizenden euro’s.

 

Werkwijze

Wij gaan te werk volgens de volgende wijze:

  1. Laat de gegevens van de woning achter op onze website onder het kopje ‘gratis een vrijblijvend bod ontvangen’
  2. Er vind een bezichtiging bij de woning plaats en er word een vrijblijvende waardebepaling opgesteld
  3. Bij overeenstemming wordt de koopovereenkomst opgesteld en een overdrachtsdatum bepaald
  4. De overdracht vindt plaats bij de notaris. Hierbij is het van belang dat u de sleutels van de woning bij u heeft en alle contracten met betrekking tot de woning opgezegd zijn
  5. De volgende werkdag ontvangt u de gelden vanaf de rekening van de notaris op uw eigen rekening
http://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/