Borduurforum
Image default
Bedrijven

Lekker in je vel

Ons goed voelen is natuurlijk heel belangrijk. Je wilt lekker in je vel zitten maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Je drukke leven zorgt er misschien voor dat je allerlei vervelende klachten hebt, zoals pijnlijke gewrichten. Gelukkig kunnen supplementen voor gewrichten in zo’n geval vaak wel uitkomst bieden en verlichting bieden bij de klachten die je ervaart. Hoe dan ook is het altijd goed om de keuze te maken voor natuurlijke supplementen om hiermee je dieet op een verantwoorde manier aan te vullen.

Er zijn heel veel verschillende soort supplementen verkrijgen, in allerlei soorten en mate en  voor een veelvoud aan doelen natuurlijk. Allemaal doen ze iets anders voor je lijf en kunnen ze je helpen bij vervelende klachten zoals dus bijvoorbeeld die klachten met je gewrichten.

De bekendste soort supplementen zijn waarschijnlijk toch wel voedingssupplementen. Deze zijn er onderling ook weer in talloze soorten en maten. Deze dienen ter aanvulling van het dagelijkse dieet en zijn bedoeld om aan te vullen en/of eventuele tekorten op te lossen. In die zin dienen voedingssupplementen dus nooit als vervanging maar altijd als aanvulling. Het kan echter zijn dat je door bepaalde keuzes of noodzakelijkheden in je dieet, bepaalde voedingsstoffen misloopt in je dieet. Zo kan het voor veganisten erg lastig zijn om alles binnen te krijgen. Deze groep neemt geen dierlijke producten tot zich maar daarmee loert ook het gevaar dat je te weinig van bepaalde stoffen binnenkrijgt. Via groenten en peulvruchten is het bijvoorbeeld toch een stuk lastiger om voldoende ijzer binnen te krijgen. Het kan dus zijn dat dit met supplementen aangevuld dient te wordt en dat geldt vooral voor vrouwen.

Ook vitamine D is een belangrijke vitamine voor ons lijf. Dat maken we aan in de zon, maar halen we ook uit ons eten en dan vooral uit vlees en vis.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/