Borduurforum
Image default
Bedrijven

Economie bloeit op

De economie bloeit weer op. Dit is terug te zien in een hoop dingen. De woningmarkt is weer in opmars. Het enige waar we in deze markt voor moeten waken is dat de huurhuizen niet teveel in bezit komen van particulieren. Op deze manier kunnen de huurprijzen stijgen en zijn er maar weinig betaalbare huurhuizen voor onder andere starters die nog geen huis kunnen kopen. Het is de beurt van de overheid om hier maatregelen tegen te nemen. En alleen extra huizen bouwen die geschikt zijn voor de huur helpt niet.

Maar om terug te komen op de economie is het aan heel veel dingen te zien dat er weer is sprake is van een hoogconjunctuur. De werkloosheid is sterk gedaald en er is veel vraag naar specialisten. Verder hebben mensen weer een stuk meer te besteden. Uitgestelde projecten aan het huis worden weer opgepakt en de bouwsector krijgt het dus weer een stuk drukker. Het feit dat mensen weer een stuk meer te besteden hebben is ook goed te merken op de weg. Het kan zomaar zijn dat je vaker in de file komt de staan de komende jaren. Mensen maken namelijk meer kilometers tijdens de betere tijden van de economie. Ook wordt er meer online bestelt en rijden er dus meer vrachtwagens en betstelbussen op de Nederlandse wegen. En dat terwijl het aantal bestelbussen al gigantisch is gegroeid de afgelopen jaren.

Het gekke aan deze bestelbussen is dat je geen extra rijbewijs nodig hebt om deze dingen te mogen besturen, terwijl ze soms wel erg lang zijn. En dit maakt het lastig om te parkeren. Zeker in de nauwe straten van de grote steden. Gelukkig is hier tegenwoordig wat om gevonden. Middels een achteruitrijcamera kan je beter om je heen kijken en zorg je voor minder gevaarlijke situaties. Vaak kan je deze zelf kopen. Een achteruitrijcamera aansluiten is namelijk heel eenvoudig!

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/